Onze werkwijze

VinFlex heeft de ambitie om uw persoonlijke wensen te vervullen op het gebied van stijlvolle en degelijke oplossingen. Segmentpuien, vouwpuien, schuifpuien en automatische deuren zijn onze speerpunten en er bestaan talloze mogelijkheden voor de meest uiteenlopende situaties.

Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom wordt het gehele traject begeleid van advies tot oplevering. Indien gewenst verzorgen wij ook het aanvragen van omgevingsvergunningen en eventuele andere zaken, zoals bouwkundige ingrepen die mogelijk van toepassing zijn. Om u een juiste offerte te kunnen bieden hebben we een aantal uitgangspunten van u nodig en een inschatting van de situatie.

 • Persoonlijk contact

  Met ruim 25 jaar ervaring geven wij u graag een vrijblijvend, persoonlijk en passend advies. We komen met plezier bij u langs om uw individuele situatie te bekijken, zijn flexibel en denken met u mee. Samen zoeken we naar de juiste oplossing voor uw specifieke kwestie. Vanzelfsprekend is dat alles wat wij voor u doen maatwerk is.

 • Situatie bepalen en Inmeten

  Allereerst starten we met het bepalen van uw unieke situatie. Graag komen we bij u langs om de exacte maten op te nemen. Dan nemen we ook alle specificaties, zoals kleur met u door. Vervolgens gaan we aan de slag met de offerte en bij opdracht ontvangt u desgewenst een aanzichttekening. Na uw akkoord gaan we over tot productie.

 • Produceren

  Alle puien worden bij ons op maat gemaakt en o.a. voorzien van veiligheidsglas. De profielen worden afgewerkt met twee lagen duurzame poedercoating in de kleur van uw keuze. Elk product dat wij leveren is afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij denken met u mee en gebruiken onze creativiteit om tot de beste oplossing te komen.

 • Monteren

  Zodra uw product gereed is, komen onze vakkundige monteurs deze monteren op de afgesproken datum. Uw pui wordt professioneel geplaatst en wij werken efficiënt en netjes.

 • Genieten

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Mocht er na montage nog iets zijn dat wij kunnen verbeteren dan horen wij dit graag.